logo

Konzultácia

Vstupná konzultácia je vedená formou otázok so zameraním na zistenie príčiny zdravotných problémov.

Ako prebieha vstupná konzultácia?

Vstupná konzultácia je vedená formou otázok so zameraním na zistenie príčiny zdravotných problémov. Dĺžka vstupného pohovoru je približne 1 hodinu. Súčasťou vstupného pohovoru je diagnostika z jazyka a pulzu.
Na základe získaných údajov je navrhnutá vhodná terapia formou bylinných prípravkov a v prípade záujmu aj formou ušnej akupresúry.

Pôsobenie liečivých bylín je obvykle veľmi jemné a šetrné. Ich úlohou je citlivo doladiť a podporiť regeneračné mechanizmy organizmu. Výhodou bylinných zmesí je využitie synergického efektu biologicky aktívnych látok jednotlivých rastlín pre maximálny efekt ich účinku.

 

Prečo je potrebná osobná konzultácia?

Dôvodom je to, že tradičná čínska medicína svoj vlastný systém diagnostiky, svoju vlastnú filozofiu a vlastný systém terapie. Diagnóza modernej medicíny nie je totožná s diagnózou v čínskej medicíne.

 

„Na ceste za úspechom je na prvom mieste vždy snaha jednotlivca zmeniť svoj životný štýl, ktorý je často koreňom mnohých zdravotných problémov. Terapeut ktorý klienta na tejto ceste sprevádza môže navrhnúť smer a riešenia, ale tá podstatná časť - úspech terapie je založená na schopnosti klienta zmeniť svoj život a získať tak opäť stratenú rovnováhu".

 
Cenník


Vstupná konzultácia a návrh terapie – 15 eur

Kontrolná konzultácia – 10 eur

Ušná akupresúra – 10 eur

Individuálna bylinná zmes – cena v závislosti od množstva a druhu použitých bylín

Bylinné prípravky tradičnej čínskej medicíny - aktuálny cenník

Extrakty z vitálnych húb od Mycomedica - aktuálny cenník

Rastlinné extrakty a zmesi húb a bylín - aktuálny cenník

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.